top of page

Certamen Internacional de Bandas de Música Villa de AlteaAnnette Schlünz, Susan Campos Fonseca y Juan Miguel Romero Llopis, jurados del Certamen Internacional de Bandes de Música Vila d’Altea Valentin 2023, junto a Valentin Bischof y Jan Matthys, miembros del European Music Council, 9 dic. 2023.


La prestigiosa compositora alemanya Annette Schlünz és la presidenta del jurat de la 49ena edició del #cimaltea2023. Acompanyaran a Schlünz com a vocals:

Susan Campos Fonseca, professora i investigadora especialista en musicologia, estudis sònics, filosofia de la cultura i la tecnologia.

Juan Miguel Romero Llopis, director d’orquestra i titular artístic i tècnic de la Banda Municipal d’A Coruña.

El jurat haurà de valorar cadascuna de les actuacions de les bandes participants i puntuar-les . Un treball ardu de deliberació que viurem, com sempre, amb molta emoció .

 Tota la informació sobre els membres del jurat la pots trobar a la revista oficial de la 49ena edició del Certamen Internacional de Bandes de Música Vila d’Altea.
Entrevista a Annette Schlünz y Susan Campos Fonseca.Desde esta pagina puedes ver la emisión en directo del 49 Certamen Internacional de Música Villa de Altea

[9 de diciembre de 2023]

Comentários


© 2018  |  IGM  |  New York

bottom of page